Het geheim van ons succes…

Ontstaan uit passie…

Rivella is ontstaan uit een passie voor hoogwaardige kwaliteitsproducten en een methode om deze producten aan te kunnen bieden aan een zacht prijsje. Dankzij onze sympathieke Rivella-avondjes bij gastvrouwen thuis, de unieke kwaliteit van onze producten en de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf is Rivella uitgegroeid tot een succes dat onze stoutste dromen overtroffen heeft.

Zo brengt Rivella al meer dan 40 jaar, met groeiend succes, een uniek en prijsgunstig gamma verzorgingsproducten bij huisgezinnen van alle rangen en standen. Meer en meer vrouwen houden er trouwens aan hun verzorgingsproducten te kiezen in een gezellige ongedwongen en vertrouwelijke sfeer, bij hun thuis of bij een kennis.

Bestaat er trouwens een aangenamere manier dan tussen vriendinnen - op de koffie bij een kennis - vrijblijvend van gedachten te wisselen over verzorgingsproducten of aromatische geurtjes en daar bovenop nog te kunnen genieten van voordelen? Niet ten onrechte worden onze gezellige Rivella-avondjes in deze drukke samenleving, meer en meer aanzien als een sociaal gebeuren.

Wil je bij jou thuis ook een Rivella-avondje en genieten van onze speciale gastvrouwvoordelen? Klik hier

Of... heb je er al eens aan gedacht om zelf Rivella Consulente te worden?
Rivella biedt je de unieke mogelijkheid om Consulente te worden in eigen regio. Als Rivella-Consulente kan je er een lucratieve hobby... een goede bijverdienste... of een volwaardige carrière als Manager van maken. Alles in functie van uw beschikbare tijd en mogelijkheden.
Interesse? Klik hier

We wensen je een heel aangename ontdekkingstocht door onze website.
Dank voor het vertrouwen en... tot binnenkort.
Tom Bouwen