Testimonials

Hebt u zelf ook een leuke testimonial die u graag kwijt wilt, spreek dan gerust uw consulent(e) aan.
Uw consulent(e) zal u met plezier uw getuigenis laten noteren op de daarvoor opgemaakte documenten. Uiteraard kunnen we niet elke getuigenis publiceren, want dat zou deze pagina te lang maken, echter we hebben de intentie om de getuigenissen regelmatig eens te vernieuwen, of via de "blog" nieuwe getuigenissen aan het grotere publiek kenbaar te maken.  Kijk ook gerust onze Facebookpagina na, want ook daar laten onze klanten hun "reviews" achter.

 

Ik ben in 2008 gestart als consulente en heb daar nog geen seconde spijt van. Integendeel! Je leert enorm veel mensen kennen, je verdient er een mooi centje mee bij. Van zodra de mensen het product kennen, kunnen ze niet meer zonder. Ik ben overtuigd nu jij nog!
- Els De Wachter -
Klant & Consulente te Moerzeke

Ik heb altijd veel last gehad van een vette huid. Sinds ik de Derma Repair Complex en Dagcrème Sebumat gebruik, merk ik al zoveel verschil. Ik ben zeer tevreden over de producten. 
- Stéphanie Struys -
Klant te Velm

Vroeger gebruikte ik letterlijk niets van verzorging, nu doe ik het 3 stappenplan, wat uitbreiding en natuurlijk gebruik ik het roze flesje en de Deo! Ik kan niet meer zonder, als de producten bijna uit zijn, ervaar ik echt paniek, gelukkig hebben we veel Rivella-lovers in onze vriendenkring, waardoor er regelmatig een avondje door gaat. 
- Els Supply -
Klant te Oostende

Rivella geeft me zoveel energie en evenwicht in de vrouwenwereld naast mijn stressvolle dagtaak in de mannenwereld. 
- Davy Geers -
Consulent & Manager te Westerlo

Ik heb 2 maal borstkanker gehad met telkens chemo. De 1ste keer had ik veel problemen met schimmels in de mond. De 2de maal heb ik de tandpasta gebruikt van Rivella en heb ik het probleem niet meer voor gehad. 
- Marijke Bleux -
Klant te Beringen

Al sinds kind heb ik last van atopisch eczeem, dank zij de Rivella producten heb ik dit op volwassen leeftijd onder controle gekregen, dit o.a. dankzij Derma Repair Complex, Body Lotion, Badolie Camelia.  Ondertussen zelf ook al bijna 15 jaar consulent(e).  Dankbaar!
- Liselotte De Prêtre -
Klant & Consulente te Evergem

Na het bezoek aan heel veel dermatologen heb ik met de combinatie: Milk Karité, Tonic Papaya en de Lifting Crème mijn producten eindelijk gevonden. 
- Hilde Vergote -
Klant te Roeselare

Rivella is top! 12 jaar geleden was ik de 1ste klant van een startende consulent(e), en nog steeds komt deze consulent(e) elk jaar in juni. Ondertussen komt ze jaarlijks ook bij mijn vriendin en bij mijn schoonzus voor elke keer een super gezellige avond. Maar uiteraard staat Rivella niet alleen voor een gezellige avond maar ook voor top producten. Ik gebruik sinds 12 jaar dan ook echt niks anders dan Rivella, en hoop dit nog lang verder te zetten. 
- Vanessa Weymans -
Gastvrouw te Sint Job In't Goor

Ik ben super tevreden van de Cosmo After Shave Repair. Sinds ik dit gebruik ben ik steeds irritatie vrij van het scheren. Bedankt Rivella Cosmetics! PS: De goede geur is mooi meegenomen. 
- Jordy Vanderlinde -
Echtgenoot van Klant te Retie

Er valt zo veel positiefs over Rivella Cosmetics te zeggen, ik ben al jarenlang fan en organiseer elk jaar met plezier een avondje niet alleen voor de mooie cadeau’s, maar vooral omdat het gewoon leuk is, ontspannend en leerrijk. 
- Julie Vande Moortel -
Gastvrouw te Brugge

Ik zocht een leuke hobby met sociale contacten en die vond ik bij Rivella Cosmetics! Het is fijn om bij zoveel verschillende gastvrouwen over de vloer te komen en om topkwaliteit te mogen verkopen. Zelfs na 8 jaar is het nog steeds boeiend, want ik kan op eigen tempo doorgroeien in het bedrijf en ik heb er al enkele goede vriendinnen aan overgehouden.
- Annick Temmerman -
Consulente & Manager te Westdorpe (NL)

Ik heb Rivella Cosmetics jaren geleden leren kennen. Wat mij heus niet spijt. Iedereen kan het proberen en ondervinden, het maakt je instant blij. Alle verzorgingsproducten zijn zacht, subtiel en fris van geur en je hebt er heel weinig van nodig voor een aangenaam resultaat. Zelf psoriasis heeft baat met de Rich crème, een vettere crème die verdwijnt in de vlekken en ze soepeler maakt. Zo wordt de huid minder trekkerig en zeer belangrijk je hebt geen jeuk meer (als je de crème elke dag gebruikt). Zo zie je maar Rivella is top, want elk huidtype komt aan bod.
- Marleen Fierens -
Klant te Duffel