FAQ

About us

Onze producten zijn alleen via de homeparty's en workshops verkrijgbaar, u zult ze dus niet terugvinden in de winkel of op een website.
  • U kan een consulente vinden door met ons contact op te nemen via info@rivella.be.
  • U bezorgt ons uw adresgegevens en contactgegevens en de dichtstbij wonende consulent(e) zal met u contact opnemen.

Ook indien u bijvoorbeeld een consulent(e) hebt, of ooit al gehad hebt, maar op de één of de andere manier de contactgegevens kwijt bent, kunt u via het contactformulier met ons contact opnemen.  We helpen u met plezier verder.

Alle informatie om uw eigen homeparty te organiseren kan u hier terug vinden.  Een homeparty organiseren is veel gemakkelijker dan u zou denken.  Hebt u toch nog vragen hieromtrent en u vindt op deze specifieke pagina geen voldoende antwoord, aarzel dan niet en neem met ons contact op via het contactformulier.
Alle informatie om zelf consulent(e) te worden kan je hier terug vinden.  We zijn onze Rivella - Familie aan het uitbreiden met leuke, spontane, sympathieke mensen, misschien bent u wel de volgende :-)  

 

Inspirations, our products

Ja, al onze producten zijn op natuurlijke basis, we maken gebruik van kwaliteitsvolle plantaardige grondstoffen.  Meer info kan u hier terugvinden.
  • Ja, al onze basisformules zijn klinisch getest op gevoelige huidtypes.
  • Ik ben aan veel producten allergisch, wat moet ik doen?

    Het is niet omdat onze producten op natuurlijke basis zijn, dat ze daarom geen allergische reacties zouden kunnen veroorzaken, denk bijvoorbeeld aan een bijensteek, natuurlijker dan dat kan niet.  Mensen reageren allemaal anders op een bijensteek.  Dit kunt u hiermee vergelijken: sommige van onze verzorgingsproducten bevatten plantaardige grondstoffen of aromatische extracten welke een allergische reactie zouden kunnen veroorzaken. We werken met actieve ingrediënten, die in tegenstelling tot niet-actieve ingrediënten ook effectief en efficiënt een positief effect hebben op de huid. Het zijn ingrediënten die doen wat ze beloven te doen.  Het is dus steeds belangrijk dat u aan uw consulent(e) om raad vraagt, het product ter plekke uittest (volgens de instructies gegeven door uw consulent(e)) en indien nodig eerst een staal opvraagt om een echte allergische reactie uit te sluiten.  Wist u trouwens dat als de huid, die bij het gebruik van een compleet nieuw product tijdelijk wat rood staat, meestal een teken is dat er effectief een werking plaats vindt?
Ja, al onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk. We mogen dan ook het Fost Plus label hanteren.  Meer info kan je hier terugvinden.
Nee, geen enkele van onze verzorgingsproducten zijn op dieren uitgetest. We vinden dit een heel belangrijk element!  Meer info kan je hier terugvinden.
Mits het gaat om een product dat door deze categorie mensen zou gebruikt worden, kunnen onze producten gebruikt worden voor baby’s en zwangere vrouwen.
Het is belangrijk dat u zich laat bijstaan door het advies van onze consulent(e), voordat u één van onze producten gebruikt. Afhankelijk van uw huidtype zijn bepaalde verzorgingsproducten eerder wel dan niet geschikt.

 

Homeparty

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat het persoonlijk advies van onze consulenten een meerwaarde biedt en wij u op deze manier het beste product aan de meest democratische prijs kunnen aanbieden, dit rechtstreeks van producent naar verbruiker en zonder (dure) reclame.
Meer info over gastrvrouw worden kan u hier terug vinden.  Een gastvrouw wordt bij Rivella telkens opnieuwd verwend, we zijn al onze gastvrouwen heel dankbaar!
Alle bestelde producten worden op het einde van de week volgend op de week van de homeparty bij de gastvrouw afgeleverd, uiteraard wordt het tijdstip van levering in samenspraak vastgelegd tussen de consulent(e) en de gastvrouw zelf.
Zie retourvoorwaarden op de achterkant van uw bestelbon. Als consument heeft u immers het recht ieder aangekocht product binnen 14 dagen ongeopend en in de originele verpakking terug te geven.

 

Consulent(e) worden

Meer info over consulent(e) worden kan je hier terug vinden.  We zijn onze Rivella - Familie aan het uitbreiden met leuke, spontane, sympathieke mensen, misschien bent u wel de volgende :-) 
Meer info over hoe te starten kan u hier terug vinden.