Coronavirus : update

Zoals overal ter wereld houden wij ook bij Rivella Cosmetics en B4 de evolutie van het Coronavirus nauwlettend in de gaten.  We informeren jullie graag over de maatregelen en de voorzorgen die we nemen om de gezondheid van onze medewerkers en klanten op de eerste plaats te zetten tijdens deze uitbraak.  

De WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) maakte op 11 maart bekend dat de uitbraak van COVID-19 als een officiële pandemie wordt gezien.

Onze fabriek neemt maatregelen als antwoord op de recente ontwikkelingen.  We hebben naast de reeds strikte hygiënische normen die we dag in dag uit hanteren bijkomende voorzorgsmaatregelen genomen.  Het produceren en afvullen van producten is (voorlopig) stopgezet en dit om mogelijke contaminatie – alhoewel de kans heel klein tot nihil is – volledig te kunnen uitsluiten.  Daarnaast zijn onze hygiënische maatregelen voor het inpakken van bestellingen nog strikter geworden, tussen het handen wassen door, gebruiken onze mensen immers zoveel als mogelijk wegwerp handschoenen.
Voorlopig blijven we open.

De geplande trainingen / opleidingen tot eind april worden tot nader order opgeschort, gezien het gaat om grotere groepen en zullen op een latere datum terug ingepland worden.  Alle deelnemers worden hiervan individueel op de hoogte gehouden. 

Voor onze klanten: gelieve u voor reeds gemaakte afspraken of bestellingen tot uw consulent(e) te wenden.

Voor meer info omtrent onze maatregelen, neem contact op via info@rivella.be.

Indien u meer informatie wil over het Coronavirus vind je hieronder handige links:

Van zodra er nieuwe relevante informatie is, houden we jullie op de hoogte.

Het Rivella / B4 team

#Coronavirus #OnzeMaatregelen #RivellaCosmetics #InspiredByNatureToReflectPureBeauty 

 

Coronavirus : update