Draag zorg voor jouw decolleté!

Draag zorg voor jouw decolleté !  
Laat jouw beautyroutine niet stoppen bij jouw kin !

De verzorging van jouw hals en decolleté is even belangrijk als de verzorging van het gelaat.  Deze zone verdient evenveel aandacht, zeker omdat de huid dunner is en bijgevolg minstens even vatbaar voor veroudering.
Daarom kan je best dezelfde verzorging gebruiken als voor het gelaat.

Ons welgekende Rivella 1, 2, 3 stappenplan voor het gelaat, kan je dus ook gebruiken voor jouw hals en decolleté!

  • Stap 1: Reiniging
  • Stap 2: Tonifiëren met de Tonic Papaya
  • Stap 3:  Verzorgen met een BioSerum Dagcrème

Stel dat je gebruik maakt van de tussenstap met het Rivella Lifting Repair Complex, stop dan niet bij jouw kin, maar neem op datzelfde moment ook de hals en decolleté mee in jouw dagelijkse beautyroutine.

Om jouw decolleté te verstevigen en striemen te voorkomen is een wekelijkse peeling met de Facial & Body Peeling aangeraden.  Je verwijdert zo de dode huidcellen en dit zorgt voor een goede doorbloeding waardoor jouw huid weer gaat stralen. Vanwege de dunne huid ga je best voorzichtig te werk en wrijf je de peeling zachtjes in op een voorheen vochtig gemaakte huid, kleine ronde bewegingen zijn hiervoor de aangewezen strategie.  

Je kan eventueel nadien een masker aanbrengen. Hiervoor raden we ons BioSerum Apric-O² Mask aan. Dit masker hydrateert en ontgift, waardoor jouw huid vervolgens zijdezacht zal aanvoelen. Om jouw decolleté nog even extra te verwennen breng je de Body Lotion crème aan doormiddel van een korte massage. Dankzij het Rivella BioSerum in onze Body Lotion is er een huidherstellende en anti-aging werking, ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

Heb je al bustestriemen of bustestriemen in wording?  Dan raden we je aan om dagelijks het Phyto Body Serum te gebruiken. Dit is een herstellend en hydraterend serum, het Rivella BioSerum en Betaglucan hebben beiden een herstellende werking en zorgen hierdoor voor een zichtbare vermindering van striemen en verkleuringen.

En zo heb je tegen de zomer terug een decolleté die gezien mag worden!
Draag zorg voor jouw decolleté!