Word gastvrouw

Gastvrouw zijn is ook genieten van speciale voordelen.

Een Rivella homeparty of workshop organiseren, niets is gemakkelijker...

Als gastvrouw of gastheer willen we u verwennen!

Een extra reden om een homeparty te organiseren, kan uiteraard de gastvrouwgeschenken zijn. Als gastvrouw kunt u steeds een aantal geschenkproducten kiezen bij een minimumverkoop. Als er voor een bepaald bedrag gekocht wordt op uw homeparty, komen daar nog een aantal extra exclusieve geschenken bij.  Hoe meer gasten, hoe meer kans op een groot aantal gastvrouwgeschenken.

 

Gastvrouw worden

Ik ben al 10 jaar gastvrouw en vaste klant bij vriendinnen. Vanaf ik Rivella leerde kennen, gebruikte ik trouw de lifting repair en voor alle kleine kwaaltjes “het roze flesje”.
Naast de producten vind ik ook onze consulente helemaal top! - Evi Plompen -

Organiseer je homeparty

Wat zijn nu de te ondernemen stappen bij het organiseren van een homeparty?

Prik een datum in samenspraak met uw consulent(e).

Uw consulent(e) komt op voorhand bij u langs om u de uitnodigingen te bezorgen en om de geplande homeparty door te spreken, zodat u weet hoe u dit het beste kunt aanpakken.  Samen gaan jullie door de lijst met genodigden en bespreken jullie een plan van aanpak.  U hebt niets te verliezen, aarzel niet om het op z'n minst eens te proberen, wie weet wordt u wel onze volgende top gastvrouw / gastheer.

Voor op het moment zelf zijn enkele stoelen geschikt rond een tafel, waarop onze consulent(e) de producten kan etaleren, al voldoende. Om het extra gezellig te maken kan u eventueel een drankje en een versnapering voorzien. Zo kunnen uw gasten en uzelf op een gezellige en ongedwongen manier onze producten proberen, vergelijken en kiezen.


Gastvrouw worden

Met plezier organiseer ik op regelmatige basis een Rivella-middag bij mij thuis, we wisselen met de vriendinnen af. Telkens opnieuw sta ik versteld van de leuke sfeer.
Ik kijk al uit naar de volgende! - Sara Matthieu -